Life puzzle
Glad måndag på er! 🌻
 
Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg har livet som student tagit över vilket har resulterat i att min kreativitet hamnat på is. Vilket jag även mått dåligt över då jag mår fantastiskt när jag får skapa content som jag är stolt över. När man kämpar med texten för att sedan få till den där perfekta bilden som kommer lyfta hela inlägget. Det är som ett slags lugn i mig. När jag under dessa månader inte hunnit med allt jag velat jag hittat eller återupptäckt annat som (nästan) gett mig samma typ av lycka: 
 
Podd 
Har lyssnat otroligt mycket på podd för två år sedan men sedan slutade jag då jag tröttna. (Kan ju vara pga att jag lyssnade på fyra-fem avsnitt varje dag). Nu har jag iallafall återupptäckt det och det är så mysigt! 
 
Läsa
Samma sak som med podd har jag upptäckt hur mycket jag uppskattar att läsa och lyssna på böcker. Just nu håller jag på att lyssna på Min Historia av Michelle Obama.
 
Elefantöra
För några månader sen köpte jag, efter tips av en kollega, en blomma som heter elefantöra. Jag tror inte jag egentligen behöver kommentera hur bra man mår av att ha levande växter hemma. Det blir som en liten bebis för en och har verkligen uppskattat att få ta hand om den! 🌿 Tips är verkligen att köpa växter. Det är något speciellt att se hur något växer!
 
Umgås med lillebror 
För snart ett år sedan flyttade min bror upp till Umeå för att studera och vi har under detta år börjat umgås på ett helt annat sätt än vi gjorde under tiden vi båda bodde hemma. Då var det så självklart att vi hade varandra men att nu verkligen prioritera att träffas och ta en öl, träna eller titta på film. Det har gjort att vi verkligen umgås när vi ses och har därför fått ännu bättre kontakt och relation. 💖
 
Min garderob
Trots att jag älskar att spara mina pengar älskar jag även att shoppa. Att hitta något som jag verkligen älskar och som kan komplettera min garderob är helt fantastisk. Nu har jag dock hamnat i någon annan slags känsla. Hur mycket jag älskar min befintliga garderob. Att hitta nya sätt att styla mina kläder och att vara otroligt kräsen i vad jag väl köper är så skönt! Vill verkligen älska varje plagg som nu hamnar i min garderob och inte bara köpa för köpas skull. Perfekt för både min plånbok och miljön 🙏
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress