2018 blev till 2019
Som många andra på sociala medier vill man på något sätt sammanfatta det år vi gått ifrån och skriva om de tankar och mål vi har inför det kommande (får ta det i ett annat inlägg). Självklart måste jag göra detsamma. 2018 har minst sagt varit ett händelserikt år. Började året med löftet "Jag ska njuta så ofta jag kan" och oj vad jag har gjort det. Allt från att njuta av att få vara utomlands till att få se ett vackert djur. Har börjat lära mig att inte ta mig själv på så stort allvar vilket jag tror är en stor del i varför jag har kunnat njuta och skratta så mycket som jag har. Även att veta mitt eget värde vilket är en inställning jag planerar att ta tillvara under 2019.
 
Vad har varit höjdpunkterna under 2018?
Det största är att jag har blivit så kär i livet. Vill få ut så mycket av det för det är så vackert. När jag tittar tillbaka på tillfällen har min födelsedag, sommaren med VM och vandringen i höga kusten en stor plats i mitt hjärta. Men självklart alla kvällar med en öl i handen och skratt tills man gråter. 
 
 
Hur avslutades året 2018?
Jag kan inte önska mig ett bättre nyår. Så mycket kärlek, kramar och pussar kan jag knappt hantera. Nya vänskapsband knöts och kan nästan inte förstå att jag har så vackra människor i mitt liv. 💕 
 
Angelica Wåhlin

Åh, vilken fin inställning du hade det här året!

Yasmine

Låter som en UNDERBAR avslutning på året! <3

Ida - foto & häst

Så härliga bilder och roligt att läsa :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress