Sånt jag läst i sommar

I sommar har jag för en gång skull tagit tag i min läsning och jag har verkligen njutit. Min dagliga rutin har varit att en timme på förmiddagen låg jag ute på gräsmattan och läsa en bok vilket även resulterade i att jag läs fem böcker. Helt sjukt för att vara mig! Med titlarna att döma kan man säga att jag gått i två olika riktingar: Fakta och konstnärligt.

🌟 Just Kids och Att hela det levande

Två otroligt vackra och ibland konstnärliga böcker som man kan slöläsa. I och med att Maylis De Kerangal är fransk kommer det bli svårt för mig att läsa fler av hennes böcker (kanske det är nu jag ska ta tag i att lära mig franska) men Patti Smith vill jag verkligen läsa mer ifrån. Såg en liten bok igår på bokhandeln som jag skulle vilja lägga vantarna på.

🌟 Hjärnstark och Hjärnkoll på pengarna

Ja här är det fakta rakt igenom. ÄLSKAR! Hjärnstark vill jag att alla människor ska läsa. Så sjukt bra bok som går igenom hur träning påverkar hjärnan. Hjärnkoll på pengarna, ja helt enkelt hur hjärnan förstör för dig i ditt sparande. Riktigt bra bok att läsa om man vill lära sig mer om sparande!

Den sista boken känner jag inte gav mig supermycket. Har läst många självhjälpsböcker så för mig va det inget nytt som togs upp. Kanske en bra bok att börja med?

Har ni läst någon bra bok i sommar? Tar till mig alla tips jag kan få!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress