Hösten 2018 - Tankar och mål

Vi är nu inne på de sista månaderna av 2018 och jag känner bara massa pepp på framtiden. Jag känner så mycket lycka och glädje över det liv jag håller på att skapa att jag i skrivandes stund nästan sitter och hoppar för att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag känner verkligen att jag är i början av något. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men känslan får mig att må så bra. Därför, nu när jag ändå har motivationen till det, har jag satt upp lite mål för i höst:

 Få en riktig rutin.

Som jag tidigare nämnt har jag en hel del på gång och därför är det nu viktigare än någonsin att skapa en rutin som jag mår bra av. Kommer dela med mig av den om en månad eller två när jag ser det riktiga skillnaderna.


 Läsa och lyssna mer på böcker

Jag började i somras att läsa en hel del böcker och jag insåg hur mycket jag verkligen tycker om det. Mer böcker åt folket!

✨ Leka mer i min stil

Har blivit mer och mer inspirerad av modeindustrin på senaste tiden och vill verkligen uttrycka mig mer i min klädstil.

✨ Lära mig mer kring sociala medier

Finns inte så mycket mer att säga än att jag verkligen vill lära mig mer kring algoritmer och hur man ska arbeta effektivt med sociala medier. Om någon har tips på böcker, poddar eller dokumenärer är det bara att säga till"

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress