Tick Tock
 
Tror inte det går att missa att shopping är en favoritsyssla för mig. Älskar känslan att ha något nytt som jag kombinera med det jag redan har i garderoben. Vill därför prata lite om shopping då det kan vara så sjukt j*vla dyrt men i och med att det är något som jag verkligen uppskattar vill jag inte trycka i 0 kr till shopping i min budget. Hur tänker jag då? 
 
🌙 Jag går alltid och kollar på hemsidor och företag som ger ut studentrabatt eller sparar saker i önskelistan så jag kan köpa om jag får tillgång till en rabattkod senare. 
 
🌙 För att undvika spontanshopping så går jag igenom min garderob och funderar över vad jag verkligen saknar. Under ett års tid har jag varit på jakt efter den perfekta silvriga klockan. Ingen som glittrar utan bara stilren som jag kommer kunna använda länge. Av en slump berömde jag min kollega över hennes klocka vilket slutade med att hon berättade att hon skulle sälja en exakt likadan pga olika omständigheter. Fick därför köpa den billigare än inköpspriset!! Glöm därför inte bort andrahandsmarknaden exempelvis blocket eller second hand. Bra för miljön och snäll mot plånboken. 
 
🌙 Min sista tanke jag försöker leva efter är att ha tålamod. Det kommer ta tid att hitta de perfekta jeansen eller jackan men när ni väl gör det kommer ni inte sluta använda dem. Va alltid 100% nöjd när du köpt något och känn lycka! Vi är duktiga på att överkonsumera men om du verkligen känner att du blir glad över det du köpt genom att den på ett eller annat sätt kan förgylla din vardag... Köp den. Vardagsglädjen är möjligtvis den bästa glädjen.
 
Vill lämna er med en liten påminnelse. Shoppa inte för shoppandes skull utan tänk på vad ni köper för något. Jag försöker hitta bra produkter som varit snäll mot djur och natur, samt ger bort eller säljer vidare de saker jag inte längre behöver. 
 
 
 
Emm

Superbra tips! 😄

Emma Engström

Kan också kolla studentrabatter, så grymt bra! :D

Svar: Verkligen :D
Emelie Sandelia

Yasmine

Vilka bra tips! Tycker extra mycket om att du ger vidare det du inte behöver ha kvar sedan :)

Svar: Tack! Ja det blir ju lätt mycket konsumtion så man vill ju hjälpa lite iallafall!
Emelie Sandelia

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress