Jeanssnack
Jeans måste vara något av det viktigaste att ha i min garderob, samtidigt som det är det jobbigaste att handla. När jag var yngre hatade jag jeans. Vägrade att använda det tills jag var närmare 12-13. Kan ju verkligen förstå varför... (Det var inte alls för att mjukisbyxor va bäst att springa i 😅. Möjligtvis en av anledningarna.) 
 
Vet inte hur det är med er men av någon anledning så känner jag mig alltid tjock när jag testar jeans. Antingen är det mina vader som säger "nej nej. Nu tar vi det lugnt" eller så kommer min rumpa och anser att det är en väldigt dålig idé att försöka tränga mig in i jeansen. Jag fick dock en stor ögonöppnare för någon dag sen som jag tror är enkel att veta men inte lika lätt att förstå. Det är att sluta titta på storleken. Tittar alltid på två olika storlekar och om dessa inte fungerar ger jag upp och går vidare till nästa affär. Nu testade jag en storlek över den jag brukar testa och jag har nu funnit mina favvojeans. Alltså kan inte sluta använda dem. 
 
Jeans och tröja - Carin Wester
 
Vill därför påminna er om att sluta titta på storleken. Inte bara för att det är en dum siffra som får oss att må dåligt över vår vackra kropp, utan även för att en storlek kan vara så olika beroende på vilket märke. Så testa alla möjliga storlekar och ta de par som får dig att känna dig helt j*vla underbar. För du förtjänar verkligen det! ❤
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress