En vegovision senare
I lördags besökte jag och min bror mässan "vegovision" här i Umeå där de fokuset var, som ni kanske märker, en vegans livsstil. 
 
Har försökt att äta så mycket vegetarisk mat som jag bara kan men har inte haft motivation nog att bli helt vegetarian. Något som jag tyvärr fortfarande känner. Att jag nu sitter i min säng och tänker "ska nog äta mer vegansk mat" känns otroligt märkligt men samtidigt spännande. Jag skrev detta inlägg om att jag vill tänka mer på vad jag stoppar i mig och när jag nu varit på en mässa där vegansk mat var på kartan känner jag bara "jajamen, nu ska vi köra mer grönt!". Känns även extra kul att killen som jag känner sådär extra mycket för är vegetarian. 
 
Vad jag känner just nu kan jag inte bli 100% vegetarian eller vegan, men vill verkligen försöka med att äta så mycket grönt som möjligt. Om vi ska ta det i siffror blir det ca 50%.
De roliga med mässor är att man även får gratismat. Har smakat så mycket gott som gör att motivationen är ännu större till att hamna på den "gröna sidan".
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress