GRLPWR ♡ Bloggar
Något som jag tänkt på är, ursäkta min svenska, så jävla coolt är hur bloggvärlden har byggts upp och att det till största del är coola brudar som har gjort denna buissnes. Sjukt minsann. Ytterligare en sak som slog mig är hur viktigt det är att vi peppar varandra OCH hjälper varandra att nå högre höjder. Med det sagt vill jag skapa en ny kategori: GRL PWR där jag lyfter coola brudar som gör sin grej. Så i detta inlägg vill jag slå ett slag för dessa tre brudar. In och läs deras bloggar för de är riktigt bra! 
 
När jag först hamnde på Jorés (hur snyggt namn??) blogg kunde jag inte sluta skrolla. ALLA hennes bilder är så fantastiska och suget att resa blir minst sagt inte mindre. In och titta. Ni kommer inte ångra er.
 
 
Vart ska man börja? Isabella som ligger bakom bloggen tinkebella.se har inte bara bilder som får en att tappa hakan utan hennes blogg är så mycket mer. Vet ej hur jag ska förklara det så det är bäst att ni bara går in och tittar!
 
Jag kan i ärlighetens namn inte säga hur det kommer sig att jag hamna på Matildas blogg. Det jag däremot kan säga är att denna tjej ska man ha koll på. När jag började kolla igenom hennes inlägg såg jag så mycket fina och inspirerande bilder att jag bara satt och log. In o kolla så tror jag ni förstår vad jag menar!
 
Det var det. In och kolla på alla dessa tjejer bloggar och bara sug åt er av inspiration för de är verkligen grymma!
Saga

Åh vilken bra idé!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress