Skuleskogen

En dag i somras blev det bestämt att vi skulle ta oss till Skuleberget som vi under ca 22 år har åkt förbi men har aldrig tagit oss tid att stanna. Förens nu då.

 
Vägen upp va inte den lättaste och tanken “varför valde vi att göra detta?” kom upp ett ex antal gånger. Väl uppe försvann dock allt det där. Att få uppleva denna natur och utsikt var nog en av de bästa upplevelser som jag varit med om denna sommar. Ryktet gick att det var här Ronja Rövardotter spelades in, vet inte om det är sant eller ej men jag bryr mig inte. Kändes som att jag hade blivit Ronja och hamnat i en av Astrids historier. FANTASTISKT.   
 
Det var i detta ögonblick jag kände “jag vill se mer”. Jag älskar att uppleva naturen och nu har jag mer motivation än någonsin att göra mer resor för att uppleva vår underbara natur. Lugnet och balansen man kände just där går inte att beskriva.
 
Tips!
Om ni inte har så lång tid på er, åk till grottan istället då jag tror det inte tar lika lång tid att ta sig till toppen. Vi var på nationalparken vilket ligger på södra delen och det var en heldagsutflykt + ganska jobbig väg upp. Nästa gång ska vi åka till grottan där, enligt historien, rövare en gång i tiden levde. Mycket spännande!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress