Self care summer - Vad hände?
Jag skrev i detta inlägg att jag skulle ta hand om mig själv mer i sommar. Jag har nämnt det lite men tänkte att jag kunde gå in mer på detalj kring hur det egentligen gick. På min lista hade jag fyra punkter, äta vegetariskt, läsa mer böcker, testa mer yoga och träna minst tre gånger i veckan. Så hur gick det egentligen? 
 
Äta vegetariskt
Gick riktigt bra och jag kände vilken stor skillnad det gjorde. Mådde otroligt mycket bättre när jag åt det och nu är målet att fortsätta med den gröna dieten. 
 
Läsa mer böcker
Även här gick det otroligt bra. Det var många mornar som jag spenderade i gräset med en kopp kaffe och en bok. Hörde hur stranden blev allt mer befolkad och bara njöt. Tänkte tipsa om en del böcker jag tycker att alla ska läsa!! 
 
Yoga och meditation 
Denna punkt önskar jag att jag var bättre på. Hade svårt att ta tag i det och därför föll den mellan stolarna. Tanken va att jag skulle hitta en kristall i Stockholm som jag kunde meditera med men hittade ingen. Bestämde mig för att ta mig till stranden där jag mår som bäst och se om jag hittar någon sten som jag kan hålla i när jag mediterar i höst. Vi får se om det går bättre med den då jag tror att det kommer bli lättare för mig att meditera om jag håller i något. Spännande att se!
 
Träning
Riktigt jäkla urusel har jag varit... Men nu ska jag komma in i rutinen igen och ta tag i träningen påriktigt. Kommer kännas så otroligt bra!
 
En meditations-kristall-sten-ellernått
 
Allt som allt är jag nöjd men trodde väl att jag kunde göra ännu bättre ifrån mig än vad jag gjorde. Det positiva är att jag är taggad över att ta tag i hösten. Få en rutin och må bra! Livet är för kort för att må dåligt och inte njuta...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress