3 tips att få igång inspirationen
Jag har under en tid brottats med att känna mig oinspirerad och helt enkelt meningslös vilket är så sorgligt att säga högt. Den bittra verkligheten. Dock har jag börjat komma tillbaka till min inspiration, inte bara i innehåll på Instagram  och här på bloggen utan även i klädväg. Hur jag gjorde för att få denna inspirationsvåg hittar ni nedan där jag tipsar om tre saker! 
 
 
1. Dokumentärer på Netflix!! 
Några som jag kollade på var exempelvis:

Exedition Happiness 
Berättelsen bakom bilderna 
Joan Didion - The center will not hold 
Franca - chaos and creation
Gaga - Five foot two
 
 
2. Hitta inspirationskällor
Det klassiska MEN som verkligen fungerar. Jag har under en eftermiddag suttit och kollat youtubeklipp, läst bloggar och kollat runt på instagram och pinterest för att få igång min kreativa hjärna. De som inspirerade mig mest var bloggen Moderskeppet.se (som egentligen är onlinekurser men iallafall...), detta  klipp från youtuben Vegabond Youth och självklart att kolla tillbaka på alla Claire Marshalls videos. Den kvinnan är otrolig. 
 
(Jajamensan jag älskar leo!
 
3. Bara sätt igång 
När jag tog upp kameran igen kände jag att det var som att se en gammal vän. Jag valde att bara fota olika motiv och idéer där ca 80% blev riktigt dåligt... När jag tillslut fick en idé och fullföljde den blev resultatet riktigt bra vilket gjorde att fler idéer kom flygandes. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress