Emelie Sandelia

Sedan sist
Vad som har hänt på dessa 17 dagars frånvaro? Hmm... har helt ärligt ingen aning men har hunnit fota fem bilder under de senaste dagarna för att få till en uppdatering... 
1. Alltså coops egna juicer och smoothies är en dröm!!! Stort tips. Speciellt denna 😍
2. Man kan väl säga att jag har varvat mellan två byxor de senaste dagarna och dessa var ett av dem. Älskar!
3. B-uppsatsen... Inte kul kan man väl säga. 
4. Men det gick vilket firades med godis!!!
5. Tog mig ut på en springrunda. Så värt det!! 💪 (Några timmar senare)
6. Och här har ni haft mig idag. Håller på och måla om här i stugan och (om jag får säga det själv) det kommer bli riktigt snyggt minsann!!
 
Det var det. För nu. Nu när uppsasten är inne känns det som att jag kan ta tag i mitt liv igen. Vilket även betyder att uppdatera bloggen mer! 💕
 
En vegovision senare
I lördags besökte jag och min bror mässan "vegovision" här i Umeå där de fokuset var, som ni kanske märker, en vegans livsstil. 
 
Har försökt att äta så mycket vegetarisk mat som jag bara kan men har inte haft motivation nog att bli helt vegetarian. Något som jag tyvärr fortfarande känner. Att jag nu sitter i min säng och tänker "ska nog äta mer vegansk mat" känns otroligt märkligt men samtidigt spännande. Jag skrev detta inlägg om att jag vill tänka mer på vad jag stoppar i mig och när jag nu varit på en mässa där vegansk mat var på kartan känner jag bara "jajamen, nu ska vi köra mer grönt!". Känns även extra kul att killen som jag känner sådär extra mycket för är vegetarian. 
 
Vad jag känner just nu kan jag inte bli 100% vegetarian eller vegan, men vill verkligen försöka med att äta så mycket grönt som möjligt. Om vi ska ta det i siffror blir det ca 50%.
De roliga med mässor är att man även får gratismat. Har smakat så mycket gott som gör att motivationen är ännu större till att hamna på den "gröna sidan".