Emelie Sandelia

A red dream
Under den sista dagen i London strosade vi runt och bara njöt av den puls som staden ger en när man går på dess gator. Jag hade shoppat färdigt och hade inget större behov av att kolla i fler affärer men trots det gick vi spontant in på Next. Där fick jag syn på en röd dröm. Har under ett års tid velat ha ett par röda skor men aldrig hittat några som riktigt fungerat. När jag testade dessa visste jag att jag behöver dem i mitt liv, för vem vill inte ha ett par röda powerskor i sin garderob?  
 
 
Oredigerade timmar
Då har 44 timmar försvunnit och jag sitter nu i stugan med solen i ansiktet och kollar ut över snön. Så otroligt mysigt! Vad som inte har varit superkul är dessa pluggtimmar. Har fått en hel del gjort men har ändå saker kvar att ordna. Trots det fotade jag lite under min tid i pluggbubbla så tänkte bjuda på den oredigerade sanningen (som denna gång inte var så farlig). 
1. Har vi ett otroligt bra avsnitt från Linda Hörnfeldt. Lyssna på det!! 
2. Ungefär såhär glad va jag när jag satt på biblioteket och pluggade... Livet som student. 
3. När man sitter och pluggar som en galning måste man lyxa till det med något riktigt gott. Avokado är L I V E T.
4. När jag var påväg till en kompis för plugg möttes jag av detta. Lite mysigt ändå. 
 
44 timmar
Om 44 timmar kommer jag stå på Umeås flygplats och hämta upp min mor och lilla vovven. Det kommer verkligen vara så underbart att ha dem här under påsk. Sova, äta massor av goda saker och gå på långpromenader. Men jag ska, under dessa timmar hinna med följande: 
 
✦ Göra klart en restuppgift 
✦ Läsa kurslitteratur 
✦ Göra en kompletering 
✦ Komma i fas med hemtenta 
✦ Börja med en featureuppgift 
 
Och vi får inte glömma det som finns i det dagliga livet: 
 
✦ Städa 
✦ Träna 
✦ Jobba 
 
Höres om 44 timmar...