Emelie Sandelia

Friday - I´m in love
 
God förmiddag mina vänner. Hur mår ni idag? Själv sitter jag just nu och sippar på en kaffe samtidigt som jag gör ifrån mig ett litet ljud varje gång jag rör på mig. Träningsvärk när den är som bäst. Känns så skönt att börja komma igång med träningen, äta bättre mat och bara få leva. 
 
Vad händer idag då? Jo, jag ska fota då jag börjar få mer och mer inspiration, försöka läsa ut sommarens första bok, ta mig till coop för att skicka tillbaka lite saker och sedan får vi se vart kvällen tar mig. Bra fredag ändå! 
 
 
Midsommar + den gröna sidan
God eftermiddag på er! 
 
Midsommar har paserat och OJ vilken dag och kväll jag hade. Tror, med handen på hjärtat, att denna midsommar var den bästa som jag upplevt hittills. Vi grillade, spelade kubb, sjöng med till sommarklassikerna och njöt av varandras sällskap. Vad jag älskar de där människorna.
 
Nu när den stora tillställningen är över kommer jag vara hemma själv i två veckor vilket har gjort att mat kommit i tankarna. Vegetariskt och grönt blev fokuset. Ni som har läst detta inlägg vet ni att jag vill äta mer mat som inte får mig att känna mig som en uppstoppad potatis. Ovan ser ni mitt fynd. Är så taggad på att ta tag i träningen, skapa en bra rutin och få en riktigt bra kost!