3 = snart

Det finns inte mycket som jag ogillar mer än att vara begränsad. Att känna att antingen något i det inre eller yttre gör att man inte kan få ut sin fulla potential och framförallt inte kan utvecklas som människa. Det gör mig galen. Ungefär som att något sakta men säkert äter upp mig en bit i taget. Jag tror det ligger i att jag var duktig på att begränsa mig själv som yngre. “Det där kommer aldrig jag klara” eller “Nej kolla inte på mig, någon annan kan göra det där bättre” var nog de vanligaste tankarna som gick igenom mitt huvud. Nu vet jag att jag kan göra allt. Bara jag vill det tillräckligt mycket.

Jag sitter därför här, i min lägenhet i minsta laget i Umeå och ser hur solen äntligen skiner. Jag har inspiration och vill göra så otroligt mycket i min kreativitet men jag är begränsad i min utrustning. Därför är ingenting uppdaterat. Om tre veckor håller jag min nya dator i famnen, en dator med rätt ljus, ger bilderna sin rätta färg och som inte kraschar varje gång jag ska göra något lite mer avancerat. Vad jag längtar. 

 Att få blommor på alla hjärtans dag gjorde mig helt varm inombords 
 
February - some happy thoughts
Efter mitt inlägg igår började kreaktiviteten sakta (väldigt sakta) att komma tillbaka vilket fick mig att bli ännu mer taggad på att börja blogga igen. När solen sken i morse hoppade jag därför upp ur sängen, slängde i mig kaffe och en banan och tog mig ut för att fota. Kändes som en evigheter sen. 
 
 
Under min promenad insåg jag att februari verkligen kommer bli en bra månad. Jag ska nämligen...  
 
Äntligen klippa håret. Har skjutit på det allt för länge. 
 Hälsa på min familj i Stockholm. Vad jag längtar. 
 Ta ett steg närmare att få ordning i lägenheten.
 Beställa en ny dator!! 
 Göra en träningsplan
 Läsa mer. Målet är att läsa ut två böcker innan månadens slut. 
 Börja göra små förändringar för att få en bättre rutin med jobb, plugg och framförallt sömn.
✰ Skriva ett nytt CV
 
 
Januari 2018
Hur skulle du förklara ditt januari 2018? 
 
Utan att överdriva skulle jag förklara januari som en pissmånad jag önskar jag fått slippa. Omotiverad, nedstämmd och känslan att inte vara mig själv kan summera månaden ganska bra. 
 
Hur hoppas du att februari kommer vara? 
 
Tror att det är svårt att få ett sämre månad än januari så jag har inte så höga tankar kring den här månaden. Har dock lite roliga saker som kommer hända, exempelvis utbildning med jobbet och därmed få kramas med min familj.
 
Vad har du för mål i februari? 
 
Jag hoppas på att få tillbaka motivationen och kunna få till en rutin och vardag som jag mår bra av. Vill även börja planera resor till i sommar och någon i höst! Vill verkligen upptäcka mer av både Sverige och Europa.