23 dec 2018
Ett litet vykort från min promenad såhär dagen före dopparedagen. Just nu sitter jag i stugan och värmer fötterna vid eld kabinen. Jag smiter bara in här för att önska er alla ...
 
God Jul, hoppas ni alla får njuta av denna underbara tid! 🎄
 
 
What is a Christmas without movies?
Photo by Tom Lennon on Unsplash
 
Det är den 20 december vilket betyder 4 dagar kvar till jul och julkänslan börjar komma på riktigt! Här i Umeå har vi vacker snö som ligger på marken och varje person man springer på önskar man God Jul till. Så mysigt! 
 
För att få upp känslan ytterligare har jag börjat titta allt mer på julfilmer för vad är en jul utan de där klassiska romantiskajulfilmerna som alla slutar likadant? Vad ska man säga, man måste ju trots allt älska dem! Några tips på dessa ser ni nedan ⛄🎄
 
 
The Holiday 
Vem har inte sett denna film men det går ju inte att inte se den. Otroligt mysig som varje år får mig att vilja åka till underbara England igen. 
 
 
A wish for christmas
Såg denna film första gången för ett år sedan. Lacey Chabert (som även spelar i Mean Girls) är så otroligt gullig och jag kan iallafall relatera en hel del till henne i den aspekten att hon föredra att vara på sidan av och är den "snälla flickan". När hennes julidé blir stulen blir hon så arg att hon önskar att hon står upp mer för sig själv. Rolig, mysig och man får en sån där skön känsla i kroppen efter man sett den. 
 
 
Julgåvan
Detta var en film jag inte tänkte se men slutade med att jag älskade (funderar faktiskt på att se den ikväll igen). Fick otroligt starka julkänslor med den lilla staden, en familjs värde och att ge till dem som behöver! 
 
 
Musse Pigg och hans vänner firar jul
Tror inte jag behöver ge denna en större presentation heller. Varje jul sedan jag och min lillebror var små har vi tittat på denna mysiga Disneyfilm. Hur kan man inte se Disney när det är jul? 
 
 
Om vardagsglädjen
Under Black Friday passade jag på att köpa dessa skal från Richmond & Finch då mitt nuvarande var över ett år gammalt och hade varit förstört i över ett halvår. Även fast jag har gjort stora funderingar kring mitt shoppande vilket dels beror på min ekonomin, dels på hur vårt samhälle ser ut med slit och släng. (Detta kommer jag prata mer om i ett framtida inlägg).
 
Varför köpte jag då dessa? Jo, största anledningen var för att jag verkligen behöver ett nytt skal och i och med att det var en sådan bra rea tänkte jag att det var lika bra att passa på. Dock var faktiskt den största anledningen att jag vill få ut mer av min vardag. Att leka mer med färger och ha kul med min stil tänker jag är steg nummer ett. Har fått en stor inspiration från Vanja Wikström och Josefin Dahlberg så in och kolla hos dem om ni vill ha mer tips kring vardagsglädje! 💞