Emelie Sandelia

Thank you for this place
 
Om ni skulle fråga mig "Emelie, vart skulle du helst vilja spendera din tid?" skulle jag berätta om denna altan. I mina första minnen av den fanns inte glasdörrarna utan en vackert staket och innan dess var det en öppen plan yta. När jag hade kommit upp ur vattnet såg jag min att favoritperson satt i sin gungstol. Hon hade på sig sin gula städklänning (som jag vill förklara den som), läste sitt korsord och log mot mig när jag kom. "Var det varmt i vattnet?" frågade hon. Jag bara log och sa "Verkligen!"
 

På denna altan har generationer suttit. Kanske därför jag kan känna ett sådant lugnt när jag sitter här. Älskar denna plats mer än allt annat!

 

Last days of summer
Sommarens varma kvällar börjar dra sig mot sitt slut och man kan minst sagt säga att hösten är påväg! Otroligt roligt att få leka med höstkläder igen. Bästa tiden på året!! ❤
 Skirt - Lindex, T-shirt - old, shoes - converse
 
 
Skuleskogen

En dag i somras blev det bestämt att vi skulle ta oss till Skuleberget som vi under ca 22 år har åkt förbi men har aldrig tagit oss tid att stanna. Förens nu då.

 
Vägen upp va inte den lättaste och tanken “varför valde vi att göra detta?” kom upp ett ex antal gånger. Väl uppe försvann dock allt det där. Att få uppleva denna natur och utsikt var nog en av de bästa upplevelser som jag varit med om denna sommar. Ryktet gick att det var här Ronja Rövardotter spelades in, vet inte om det är sant eller ej men jag bryr mig inte. Kändes som att jag hade blivit Ronja och hamnat i en av Astrids historier. FANTASTISKT.   
 
Det var i detta ögonblick jag kände “jag vill se mer”. Jag älskar att uppleva naturen och nu har jag mer motivation än någonsin att göra mer resor för att uppleva vår underbara natur. Lugnet och balansen man kände just där går inte att beskriva.
 
Tips!
Om ni inte har så lång tid på er, åk till grottan istället då jag tror det inte tar lika lång tid att ta sig till toppen. Vi var på nationalparken vilket ligger på södra delen och det var en heldagsutflykt + ganska jobbig väg upp. Nästa gång ska vi åka till grottan där, enligt historien, rövare en gång i tiden levde. Mycket spännande!