En halvdimmig start
Måndag den 9 januari, vecka 2. 
Då var starten på en ny vecka äntligen igång och det börjar äntligen kännas som att jag kan ta hand om mitt liv. På ett ungefär. 
Jag fick en riktigt tuff start på året med någon slags utmattning-/ensamhetskänslor som verkligen sög bort motivationen från mig. Men nu känns det som att den börjar smyga sig tillbaka och egentligen är det här en perfekt vecka att få en inspirationsstart eftersom jag åker till fantastiska London på torsdagkväll. Som jag längtar!!!
 
Innan jag åker till London har jag några mål att uppnå: 
 
Träna 2-3ggr
Laga en vegetarisk rätt
Läsa 
 
Hoppas ni får en fantastisk start på denna vecka! ♥
Thoughts and goals
Såhär i starten på året är jag inte ensam om att reflektera över vad jag vill åstakomma under 2017. Jag kan inte säga att jag har ett specifikt nyårslöfte så som att jag ska börja träna eller sluta äta godis. Mitt nyårslöfte är att se till att jag mår bra i min vardag och i det löftet har jag underrubriker som jag ska tänka extra mycket på.
 
♦ Skapa en bra rutin på träningen.
 
♦ Laga mer mat.
 
♦ Lyssna mer på podcast.
 
♦ Läsa mer.
 
♦ Vara mindre orolig över min framtid.  
 
♦ Inte överbelasta mig med arbete.
 
♦ Arbeta på mitt självförtroende.
Thank you 2016
Så var det helt plötsligt nytt år. Känns som att jag blivit inkasstad i 2017 utan att vara riktigt beredd på det. 
 
2016 har varit ett år som bara flygit fram. Den har haft en del motgångar och hjärtekross men även framgång, lycka och tacksamhet. Det som har gjort 2016 speciellt för mig är egentligen det sista halvåret då jag såg ett problem i mitt liv som jag gjorde något åt. Det ledde till att relationer som redan fanns i mitt liv kunde växa och även att nya relationer kunde skapas. 
 
Så jag vill säga: Tack till 2016 och välkommen 2017. Låt oss göra detta år till det bästa!