Three things i have learned about myself
De senaste 4 månaderna har jag bott i ett annat hus, i en annan stad och helt själv. Om detta inte är det bästa sättet att lära känna sig själv så vet ja inte vad som är. Dessa månader har varit fantastiska men samtidigt väldigt ansträngande. Jag har sett sidor hos mig själv som jag inte upptäckt förut som har fått mig att lära känna mig själv ännu mer. 
 
Vi ska ju såklart ta upp det här med träningen. Första och sista gången jag tränade på morgonen i Stockholm var klockan 9:00 och det var en mardröm. Sa till mig själv att jag aldrig någonsin skulle ta mig upp på morgonen för att träna. Sedan flyttade jag till Umeå. I Umeå har jag blivit en hurtig människa. Ni hörde rätt. Det har vid ett flertal tillfällen hänt att jag klockan 7:00 står på ett löpband på gymmet. Alltså what... Det är dock inte allt. Jag tycker även det är U N D E R B A R T. Vet inte ens hur jag ska reagera på det där. Jag är alltså någon som tar sig upp kl 6:00 för att åka till gymmet. Där ser man. 
 
Vad har vi mer... Jo, jag är tydligen en väldigt driftig person. Eller, hur ska jag förklara det här. Jag har märkt att jag gärna är i farten. När jag mår som bäst är när jag har tusen bollar i luften men med full kontroll! Underbar känsla. Stor skillnad från när jag bodde i Stockholm och helst kollade på serier hela tiden. 
 
Så vad kan det sista vara? Jo, det är att jag har ett enormt behov att få vara själv. Det är inte det att jag inte gillar att vara med människor, för det gör jag. Jag behöver bara få sitta själv och läsa mina bloggar, kolla på serier eller youtube och inte behöva tänka så mycket. Bara få vara jag. Behöver alltså få en emeliepaus för att må bra och ladda batterierna. En intressant grej att upptäcka. 
Så jag skålar på mig själv och är nöjd och lycklig över att ha lärt känna mitt fantastiska jag ännu mer.
 
 
Saga

Fint med nya insikter! Och väldigt fin bild

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress