Hur är livet?
Tjena Emelie, hur är livet? 
 
Jo tack bra. Jobbet rullar på som det brukar, ingen större förändring där. Den största förändringen är att jag har en hel del att plugga så en fritid kommer jag nog inte se skymten av under de kommande månaderna. 
Förutom det så så är livet bra. Det har skett mycket förändringar i mitt privatliv som har gjort att saker och ting varit lite upp och ned... Men kan ändå känna nu att jag har det under någorlunda kontroll och jobbar hårt för att må bra från insidan ut. Träningen går framåt också. Har under sommaren tappat en större del av motivationen och när jag äntligen började få tillbaka den blev jag sjuk. En riktig glädjedödare kan man väl säga. Nu har jag blivit frisk och ska ha mitt första riktiga träninspass imorgon. Vilket jag såklart har mixade känslor över. 
 
Jag ser fram emot hösten. Att få jobba på mig själv och skapa en vardag som jag trivs i och som gör mig lycklig kommer bli en utmaning men som kommer vara värt det i slutet. Citatet "man är sin egen lyckas smed" ekar i mitt huvud och påminner mig att jag måste kämpa för att komma någonstans. Ser fram emot att sätta igång för jag vet att hösten 2016 kommer jag minnas i en lång tid framöver.
 
 
 
Amandah Moon

Vad pluggar du till? :)
Ha en bra dag! Fortsätt tänka positivt så blir livet bättre.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress