Three tips to get motivated

Vi har alla en tanke på vad vi vill åstadkomma. Allt från en resa till drömjobbet. Trots att man har målet framför sig så kan det ibland vara svårt att hålla motivationen uppe. Jag tänkte ge er tre tips som har hjälpt mig att hålla min motivation uppe. 
 
1. Ha ett tydligt mål!  
Att ha så tydligt mål som möjligt kommer hjälpa dig att visualisera att du verkligen kommer uppnå det du vill ha. Att lista upp när du ska uppnå ditt mål och hur du ska uppnå det kommer hjälpa dig ytterligare.
 
2. Påminn dig själv.
Genom att alltid ha någonting som påminner dig om vad ditt mål är kommer hjälpa dig att uppnå det. Som om du vill åka på en resa är ett stort tips att ha en bild på vart du vill åka som skärmsläckare på mobilen. 
 
3. Belöning!
För mig är det väldigt viktigt att det finns en morot som jag kan jaga. Jag har satt upp små mål (som är ungefär som delmål som jag måste klara innan jag uppnår mitt stora mål) som jag ska klara och när jag klarar det får jag göra eller köpa något som jag vill. På det här sättet är jag ständigt motiverad att fortsätta kämpa och jag belönar mig själv när jag gjort något som gynnar mitt mål.
 
Life and Motivation | Motivation, Tips | |
#1 - - Henrietta Nylund:

Så bra och viktiga tips!

#2 - - Cassandra Haraldsson:

Så bra tips!

#3 - - Hillevi:

Bra tips!

Upp